İnsan Olmanın Yarısındayım - Müzik - Siyah Ekran | Dergi

İnsan Olmanın Yarısındayım - Müzik


Bestesi ve güftesi bana ait olan ikinci kısa tıngırtım. "İnsan Olmanın Yarısındayım" isimli bu parçanın klibi, birçok videonun birleşiminden oluşuyor. Ankara "Ulucanlar Cezaevi"nden Tokat'a, oradan da çeşitli illere uzanıyor.

-Şarkının Sözleri-

Çamurların Arasındayım
Elmas Kömür Karasındayım
İnsan Olmanın Yarısındayım

Günler Akar Kanısındayım
Hayat Boştur Sanısındayım
Zihnin Demir Fanusundayım.

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Çok çok çok beğendim. Abone olamamışım hemen oldum. Emeğinize sağlık başarılar diliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esra Kafkaslı,
      Teşekkürler, daha sık karşılaşmak temennisiyle.

      Sil
  2. Merhabalar.
    Güftesi, müziği ve klibi size ait olan bu paylaşımınızdan dolayı sizi tebrik ederim. Çok güzel bir çalışma olmuş, tekrar kutlar; kaleminize, emeğinize ve yüreğinize sağlıklar dilerim.

    "İnsan olmanın yarısındayım" Üç kelimeden müteşekkil bu dize üzerinde biraz düşünenler için çıkarılacak dersler vardır. Burada en önemli olan konu, insan olmaya karar vermiş azmetmiş bir bireyin mesajı var. Ardından bu yolun yarısını da katetmekle kararında ne kadar samimi olduğunu ispat etmektedir.

    İnsan olmak öyle kolay bir olgu değildir. İnsan olmanın meşakkatli bir yolu vardır. Zamana kimse güç yetiremez. Zamana kimse hükmedemez. Zaman kendi seyrinde akıp gider, durdurmak da zaten mümkün değildir. Hayatın ne olduğu konusuna gelince. Bence hayatın dolu tarafı da vardır, boş tarafı da vardır. Yapılan iyilikler ve iyi işler sizi sonsuzluğa doğru taşımaya devam eder. Bunun dışında yaşanan bazı şeylerin boş olduğunu söyleyebiliriz. Yaşamı terk eden biri için hayat boştur. Ancak, kalanlar için sizin hayatınız değerli olabilir. Önemli olan kalanlara değerli bir şeyler bırakabilmektir.

    Zihinlerimizi esaret altında tutmamak lazım. Onun da önünü açacağız. Yaşanmış kötü şeyler olduğu gibi iyi şeyler de vardır. Kötü şeyler için iyi şeyleri esaret altında tutmamak gerekir.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Recep Altun,

      Düşünen insan için en sıradan olayların dahi bir anlamı vardır. Benim için de anlam ifade eden şeylerdir, şarkıya eklediklerim. Kimisi bu sözleri alaya alarak tekrarlar kimisi de özünü merak eder. Fikrinizi kısa bir süre meşgul ettiğim için memnunum.

      Sil
  3. Söz, müzik, klip hepsi çok güzel olmuş. Emeğinize, yüreğinize sağlık :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yıldız,

      Burada olmanız güzel, teşekkür ediyorum.

      Sil
  4. Çok güzelmiş, yeni dinledim. Emeğinize sağlık. Video da samimi olmuş.

    YanıtlaSil

Ne düşünüyorsunuz?